مشاوره تلفنی رزرو وقت
خدمات ویژه برای شرکت های ثبت شده در آلمان

مقالات

مدیریت بازاریابی (Marketing Management)

مدیریت بازاریابی (Marketing Management)

اصطلاح مدیریت بازاریابی اگرچه امروزه رایج است، اما سابقه‌ی آن به قرن ها پیش برمی گردد. اولین سیستم معاملاتی که توسط بشریت پذیرفته شد، سیستم مبادله بود؛ مبادله‌ی کالا به کالا. اگرچه پول بعداً جایگزین شده و پایه اصلی همه معاملات شد.

مدیریت تیم (Team Management)

مدیریت تیم (Team Management)

آیا برای شروع یک کسب و کار برنامه‌ریزی می‌کنید یا می‌خواهید شغلی را مدیریت کنید اما راجع به چگونگی مدیریت افراد با مهارت‌ها، گرایش‌ها، سبک زندگی و سیستم‌های اعتقادی مختلف مشوش سردرگم هستید؟ استراتژی‌های مدیریت تیم و اجرای ماهرانه آن‌ها به شما کمک می‌کند تا تمام اعضای تیم خود را برای دستیابی به یک هدف مشترک یا یک هدف سازمانی ترغیب کنید.

وظایف مدیر فروش

وظایف مدیر فروش

در این مقاله به وظایف مدیران فروش می‌پردازیم. مدیران فروش نیروی محرکه‌­ی یک شرکت هستند اما مدیر فروش، یک فرمانده جنگی است که می‌­تواند استراتژی تعیین کند تا عملاً نیروی محرکه موفق ­شود. اگر این یک بازی شطرنج بود، مدیر فروش بازیکنی است که باید مطمئن باشد برنده می­‌شود. برنامه ریزی و اقدام به فروش مسئولیت اصلی مدیر فروش است.

بازاریابی رابطه ای (رابطه مند) چیست؟

بازاریابی رابطه ای (رابطه مند) چیست؟

بازاریابی رابطه ای فرآیند ایجاد، حفظ و تقویت روابط قوی و با ارزش با مشتریان و سایر سهامداران است. بازاریابی رابطه ای بر این فرض استوار است که حساب های مهم نیاز به توجه متمرکز و مستمر دارند. بیایید به تعریف بازاریابی متمرکز بر رابطه نگاهی بیاندازیم.

بازاریابی دهان به دهان

بازاریابی دهان به دهان

بازاریابی دهان به دهان یکی از قدیمی ترین و در حال حاضر قوی ترین روش بازاریابی برای هر بازاریاب است. یک محصول یا سرویس تازه راه اندازی شده از طریق بازاریابی دهان به دهان می تواند محبوب همگان شود و یا شکست بخورد. با افزایش محبوبیت و نفوذ اینترنت و رسانه های اجتماعی، بازاریابی دهان به دهان برای همه برندها بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است.

نیروی انسانی در آمیخته بازاریابی

نیروی انسانی در آمیخته بازاریابی

افراد اگرچه بعدها به ترکیب عناصر بازاریابی اضافه شدند، امروزه یکی از مهم ترین عناصر آن بشمار می روند و دلیل آن بیشتر به ظهور خارق العاده صنعت خدمت رسانی و سرویس‌­دهی بازمی­‌گردد. امروزه حتی کالاها از طریق خرده فروشی ها فروخته می شوند.

چگونه رقبای خود را شکست دهیم؟

چگونه رقبای خود را شکست دهیم؟

در بسیاری از مواقع مشاغل انگیزه­‌ی کافی ندارند زیرا در عین حال که رقبا را می شناسند اما تحلیلی از رقابت مستقیم خود ندارند. و در سایر مواقع نیز دچار خود برتر بینی کاذب می­‌شوند؛ چرا که لیستی از رقبای مستقیم خود و اینکه آنها در بازار در حال انجام چه کارهایی هستند، ندارند.

چگونه اعتماد سازی کنیم؟

چگونه اعتماد سازی کنیم؟

اعتماد پایه‌ی اساسی هر رابطه‌ای از نظر شغلی و شخصی است. صداقت کلیدی است که موجب اعتماد می‌شود و رابطه را پایدار می‌کند. یک خیابان دو طرفه است که هر دو نفر باید اعتماد لازم را به یکدیگر داشته باشند.

مهارت های مذاکره

مهارت های مذاکره

مذاکره فرآیندی است که در آن دو یا چند طرف با مصالحه و یا گفتگو به توافق رضایت‌مندانه و سودمند متقابل می رسند تا اختلافات را مرتفع کنند و یا از آنها جلوگیری کنند. منفعت متقابل رمز موفقیت در مذاکره است.

انواع مهارتها در تجارت

انواع مهارتها در تجارت

مهارت ها، آن دسته از خصوصیات شخصیتی است که فرد را به کارمندی خوب و همچنین مطلوب تبدیل می کند. مهارت ها می‌توانند مهارت های نرم (Soft Skills) و مهارت های سخت (Hard Skills) باشند.

 
چگونه استرس در محیط کار را مدیریت کنیم؟

چگونه استرس در محیط کار را مدیریت کنیم؟

استرس در محیط کار یک مشکل مشترک در میان شرکت‌هاست. استرس مشکلی است که منجر به فرسایش و همچنین تعلل و بی انگیزگی در انجام کار و کاهش بهره وری در طولانی مدت می شود.

انواع کسب و کارها

انواع کسب و کارها

انواع مختلفی از کسب و کارها وجود دارد. انواع آنها بر اساس اینکه چه کسی مالک کسب و کار است، کسب و کار در بازار چه کاری انجام می دهد و نحوه فعالیت آنها، متفاوت است. فضای کسب و کار کنونی تحت تاثیر پارامترهای گوناگونی است.

انواع استراتژی های بازاریابی - بخش دوم

انواع استراتژی های بازاریابی - بخش دوم

در بخش اول از این مقاله به بررسی برخی از استراتژی های بازاریابی پرداختیم. در ادامه مروری خواهیم داشت به سایر استراتژی هایی که در بازاریابی می توان از آنها بهره برد.

انواع استراتژی های بازاریابی - بخش اول

انواع استراتژی های بازاریابی - بخش اول

استراتژی بازاریابی نقش مهمی در موفقیت یک کسب‌وکار دارد. شرکت‌ها برای افزایش فروش خود پول زیادی را صرف اجرای استراتژی های بازاریابی می‌کنند و بسیاری از شرکت‌های قدرتمند بیش از یک استراتژی بازاریابی را انتخاب می‌کنند.

بازار هدف چیست؟

بازار هدف چیست؟

موفقیت یا شکست استراتژی را می توان با تحلیل بازار هدف مشخص کرد. اگر بازار هدفتان را به مشتری تبدیل کنید، در استراتژی بازاریابی موفق شده اید و اگر بازار هدفتان به محصولاتتان توجه زیادی نکند و آنها را نادیده بگیرد، در استراتژی بازاریابی شکست خورده اید.